För kommande maskerader

Jag tycker alltid att jag har samma bekymmer när det är dags för maskerader eller Halloweenfester, vad ska jag klä ut mig till?

Jag vill inte spendera för mycket pengar, vill inte hyra något eller ha för mycket kläder på mig (börjar bara svettas då). Men jag kom på att det borde finnas coola linser som man kunde skaffa just för att se ut som en djävul eller liknande.Det finns en infosajt som heter festlinser som jag tycker funkade bra som inspiration. Ska nog skaffa mig några färgade linser tror jag.

Annars kan man ju klä ut sig till någon av spelarna i det svenska landslaget om man vill det. Bara att dra på de vanliga träningskläderna och festa loss!


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”För kommande maskerader”

  1. Profilbild för illesabc
    illesabc

    Elvis FTW!

Lämna ett svar