Recept på en lyckad utomhusfest

Jag ska snart ha en stor födelsedagsfest och jag tror att jag hittat ett recept för detta.

Festen ska vara utomhus, eftersom det är sommar så är detta viktigt. Men för att inte vädrets makter ska kunna påverka festen så tänker jag hyra partytält. Det får bli ett orienttält så det blir lite exotiskt.

Men man kan inte ha en fest utan musik. För att lösa detta så tänker jag hyra discoanläggning. Sedan har vi naturligtvis gästerna, men bara de dyker upp så tror jag på en lyckad fest.

En fest kan man ha i stort sätt när som helat tycker jag och är man utomhus så är ju det bara ännu härligare. I USA har man större fester för det mesta, till exempel när Superbowl spelas. Då samlas folk för att titta på matchen och äta gott ihop.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar